Dirk Blasts! Online drumlessen van Dirk Verbeuren

Na Slagwerkkrant nu ook voor de rest van de wereld!

Artist news 20-06-2014 10:33

Met de tiende aflevering van Verbeuren Verklaart besluit Slagwerkkrant in editie 182 deze cursusreeks van de hand van metaldrummer extraordinaire Dirk Verbeuren. Degenen die zich verder willen bekwamen in metaldrummen, of die Dirks technieken en tips nuttig en handig vinden binnen welk ander genre dan ook, kunnen terecht op zijn nieuwe website.

In Slagwerkkrant 173 (maart-april 2013) tot en met 182 (juli-augustus 2014) kun je kennis nemen van de benadering van metaldrummer Dirk Verbeuren, bekend van Soilwork, Scarve, Devin Townsend en tientallen sessies variërend van hardrock tot grindcore. Tien edities duurde zijn cursuspagina Verbeuren Verklaart, met thema's als dubbeltrappen, snellere handen en voeten en natuurlijk Dirks signature blastbeat, de Dirk Blast.

Klik hier voor de online content bij de laatste Verbeuren Verklaart.

Een nieuwe serie Premium Lessons biedt Dirk Verbeuren nu aan op zijn nieuwe website, onder het motto 'all the best tools and tricks to build your drumming skills and further your career as a musician'.

'Tijdens al mijn tournees en drumclinics krijg ik vragen over het opbouwen van snelheid en conditie, over het bedenken van dynamische grooves en hoe je met muziekmaken in je levensonderhoud kunt voorzien. Daar komen deze Dirk Blasts uit voort, bedoeld voor iedereen die net zo'n drummaniak is als ik. Wil je je techniek en onafhankelijkheid verbeteren en wat coole chops meepakken, wil je meer leren over wat het betekent om een professioneel drummer te zijn, dan zijn deze tweemaandelijkse lessen iets voor jou.'

Met Soilwork nam Dirk Verbeuren in maart een live-dvd op in Helsinki. De band is deze zomer nog op een drietal festivals te zien, en wel in Duitsland (Rock Harz, 10 juli), Tsjechië (Brutal Assault, 6 augustus) en Portugal (Vagos Open Air, 9 augustus).

Rise Above The Sentiment is Soilworks meest recente video:

Klik hier voor Dirk Verbeuren's geheel vernieuwde website.

zoeken
zoeken