Sjahin During start percussiecursussen
Vanaf 10 oktober in Amsterdam
Artist news 20-09-2012 11:15
Sjahin During, percussionist van onder andere Afro Anatolian Tales, Tarhana en Arifa, start in oktober weer met percussiecursussen aan het Global Dance Lab in Amsterdam. De workshops Global Percussion Lab zijn ensemble-lessen voor zowel beginners als gevorderden.

Tijdens de cursussen wordt gewerkt vanuit verschillende niet westerse percussietradities en ritmeconcepten die op een creatieve wijze worden geïntegreerd in het ensemble spel.
Afro Cubaanse polyritmiek, latin grooves, cross ritmes, oriëntaals, oneven maatsoorten uit de Balkan en Turkse ritmes. Instrumenten als cajon, conga, framedrum, udu, darbuka en klein percussie worden gebruikt in de lessen.

Sjahin is oprichter van diverse gerenommeerde wereldmuziek groepen waaronder Bayuba Cante, Turqumstances, Afro Anatolian Tales, Tarhana en Arifa. Hij werkte met internationale artiesten zoals Sidi Larbi Cherkaoui, Anga, Arto Tuncboyaciyan, Simon Phillips, Edmar Castaneda, Aynur, Theodosii Spassov en vele anderen.

Hij studeerde bij diverse meesters in o.a. Cuba, Turkije, Spanje en India. Hij is momenteel gastdocent aan verschillende conservatoria en heeft ruime ervaring met het geven van percussieworkshops en lessen.

De workshops zijn elke woensdagavond vanaf 10 oktober van 18.30 tot 20.00 uur.
Proefles: 10,-
Losse les: 15,-
Cursus 12 lessen: 150,-
Adres: Global Dance Lab, Borgerstraat 112, Amsterdam.

Inschrijven
Inschrijven kan via email: info@sjahinduring.com, maar je kunt op woensdagavond ook gewoon langs gaan bij Global Dance Lab.

drummer links