Interactieve workshop Sebastiaan Cornelissen

CD-presentatie ‘U-Turn’ bij Dirk’s Drum Service + clinic

Artist news 16-03-2009 23:07

Drummer en componist Sebastiaan Cornelissen zal op vrijdag 17 april een interactieve workshop geven in Dirk’s Drum Service in het Achterhoekse Neede. De workshop is een demonstratie van Ayotte drums en Agean bekkens, waarvan Cornelissen endorser is. De slagwerker zal van de gelegenheid meteen gebruik maken om zijn derde soloalbum ‘U-Turn’ te presenteren.

Het interactieve element van de workshop is volgens Dirk’s Drum Service-eigenaar Dirk Dronkers een belangrijk element dat vaak vergeten wordt: ‘Mensen willen meer dan op grote afstand hun voorbeeld aangapen. Vooral drummers zitten vol vragen, maar kunnen deze door de afstand niet kwijt.’ Daarom zal Cornelissen op deze avond midden in de zaak op een laag podium aantreden, zodat bezoekers om het drumstel heen kunnen lopen om te zien wat hij doet. Ook zal hij open staan voor vragen van het publiek.

De workshop begint om acht uur. Het kost je € 2,50 entree, die je vervolgens terugkrijgt in de vorm van korting op producten. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Dirk’s Drum Service: drumservice.eu
zoeken
zoeken