Roccoman wordt cameraman

Artist news 10-08-2004 15:25

Toni Peroni, voormalig drummer van Het Goede Doel en Fools Fatal, is naast zijn drumwerk voor Roccoman tegenwoordig ook cameraman.

Onder de naam Lekker Belangrijk is Peroni met enkele medewerkers begonnen aan een productionele bijdrage voor muziekzender The Box. Doel: jongeren enthousiast maken voor pop- en rockmuziek.

Het resultaat is vanaf woensdag 1 september wekelijks te zien in het programma Rock Nation van The Box. In een interview met GUN Magazine vertelt Toni:

"Het wordt sensationeel. Ik denk dat iedereen op het puntje van zijn stoel gaat zitten. We hebben [in de eerste aflevering] een item over een metalrockband waarin een tweeling elkaar op het podium te lijf gaat met een stok met punaises erin. En een item over een drummer met hele korte armpjes. Daarnaast hebben we vaste rubrieken. 30 seconds of fame bijvoorbeeld, waarin een band moet uitleggen waarom ze interessant zijn. De winnaar krijgt uiteindelijk een videoclip kado."

Daarnaast heeft de redactie van Slagwerkwereld ontdekt dat het programma ook een vaste rubriek heeft waarin bekende en onbekende drumsters in de spotlights komen te staan. Naar verluidt zullen in ieder geval ook Maartje "Marzj" Simons en Tessa Boomkamp te horen en te zien zijn. Een goede reden om de televisie aan te zetten.

zoeken
zoeken