Dirk Verbeuren gastdrummer bij band Aad Kloosterwaard

Artist news 27-07-2004 20:17

De nieuwe death metalband Infinited Hate (zie foto), heeft de titel bekend gemaakt van het tweede album: "Heaven Termination".

De release van het debuutalbum "Revel In Bloodshed" is nog maar nauwelijk achter de rug, of de band rondom drummer Aad Kloosterwaard is begonnen aan de opvolger. Opmerkelijk is dat drummer Dirk Verbeuren (o.a. bekend van Scarve en Aborted) als gastmuzikant zal fungeren.

Kloosterwaard heeft weliswaar zijn lange manen afgeschoren, maar zijn metalhart klopt nog op de juiste plek. Na het opdoeken van Sinister is de drummer naast Houwitser en Infinited Hate een nieuw project begonnen onder de naam Blast Corps. De muzikale stijl wordt opschreven als een mengsel van old school Zweedse deathmetal; Grave meets Vomitory.

Forever Underground Records toonde interesse en een debuutalbum staat alvast gepland voor het komende jaar. De opnames hiervoor starten in november. Waarschijnlijk verschijnt het album onder de titel "Gloryfied".

Overigens zit Kloosterwaard in Blast Corps niet op de vertrouwde plek achter de drumkit, maar zal hij de vocalen voor z'n rekening nemen. Toep, drummer van de Nederlandse deathmetalband Putrefied, neemt de drumpartijen voor zijn rekening.

zoeken
zoeken