Lucas Lenselink weg bij Kensington

Ben jij de geschikte opvolger?

Artist news 08-01-2008 11:42

"Ik zet er een punt achter", schrijft Lucas Lenselink, drummer van de Utrechtse emo/britpopgroep Kensington, op de website van de groep. Lucas heeft bijna 7 jaar met de jongens muziek gemaakt maar verschil in ambitie heeft de drummer doen besluiten bij Kensington te vertrekken.

In zijn afscheidsverklaring schrijft Lucas:
"Ik wil benadrukken dat ik deze beslissing niet uit frustratie of onder druk heb genomen. Ik besloot een andere richting in te gaan omdat ik de jongens niet langer wilde ophouden, en omdat ik geen zin meer had in de druk en de stress die inherent zijn aan het dubbelleven dat ik leed, en omdat ik niet langer steeds de spelbreker wil zijn."

En dus is Kensington op zoek naar een nieuwe drummer die wel de amibitie heeft om van muziek z'n beroep te maken. Casper Starreveld, zanger/gitarist van Kensington, vertelt:

"Heb jij de ambitie om vol voor de muziek te gaan? Ben je hiernaast een creatieve, strakke en ervaren drummer Ún een aardige gast? Dan ben jij de aangewezen persoon om ons te komen versterken! Onze ambities zijn om Kensington nog professioneler maken en van muziek op termijn ons beroep maken."

Daarvoor zoekt de groep een drummer die:

  • Bereid is om minstens 2x per week te repeteren
  • Rekening houdt met gem. 1 Ó 2 shows per week
  • Het leuk vindt om actief mee te schrijven aan onze muziek
  • Uitstekend gevoel voor ritme en timing heeft

Kensington heeft een label, een boeker, een eigen oefenruimte en ook de bandbus is reeds aangeschaft. Interesse? Neem dan meteen contact op. Bel 06-38588404 (Casper) of stuur een mailtje naar info@kensingtonband.com.

Het laatste wapenfeit van Lucas Lenselink is de 'Kensington EP' die in juni 2007 verscheen.

Tot een nieuwe drummer is gevonden, blijft Lucas met de band spelen en repeteren.

zoeken
zoeken