Nieuwe baan voor Ritch Battersby in Security

Artist news 01-06-2004 15:01

Richard Battersby, voormalig drummer van o.a. The Wildhearts en Grand Theft Audio, heeft een nieuwe baan in Security. Niet als beveiligingsbeamte, maar als slagwerker in de band met deze naam.

Security is een inititatief van Battersby en zijn voormalig collega van Grand Theft Audio, zanger Jay Butler.

Beide Britse muzikenten begonnen in de zomer van 2003 voorzichtig met het schrijven van nieuwe liedjes. Nu pas heeft het duo een echte band om zich heen verzameld en gaan ze als Security van start.

De band heeft in ieder geval al één fan: Ginger, de frontman van The Wildhearts. Als antwoord op de vraag of hij Security al kende, antwoorde Ginger:

"If you haven't already heard Security, Ritch's new band, then I strongly suggest that you give their demo's a download and a listen. They can be heard at www.ineedsecurity.net and they rock like overstuffed giant rhino hides, only with extra large penises. And stuff. If you like your rock huge then sit back and hold on tight. You're in for an exercise in massive that makes other big things look smaller in comparison. Enjoy."

Op het moment van schrijven, was er nog geen muziek te downloaden op de website van de band, maar daar wordt hard aan gewerkt. Liefhebbers van stevige rock hebben dus iets om naar uit te kijken.

zoeken
zoeken