Sponsor de nieuwe les-dvd van Benny Greb

Crowdfunding-campagne voor The art & science of groove

Artist news 07-07-2014 15:27

Dat de verkoop van lesdvd's dankzij het internet op zijn gat ligt zal inmiddels voor niemand meer nieuws zijn. En dus zijn de betere productiefirma's heel voorzichtig met investeren. Zelfs als je Benny Greb heet is het moeilijk om zo'n nieuw project te realiseren en daarom is er een heuse crowdfunding-campagne opgestart, waar je al aan mee kan doen door op voorhand de dvd te bestellen.

'The art & science of groove', zo moet de nieuwe dvd van Benny gaan heten. En op die dvd belooft hij allerlei oefeningen waardoor vooral je groove en timing beter worden. Maar dan moet er wel eerst voldoende geld worden opgehaald. Greb heeft 80.000 euro nodig om onder andere camerahuur, locaties en crew te betalen.

Daar wil hij natuurlijk wel wat voor terug doen. Voor 15 euro krijg je al een digitale download van de nieuwe dvd, en voor 29 euro krijg je een fysieke dvd toegestuurd. Maar wil je meer uitgeven dan kan dat natuurlijk ook, want de hele drumkit die in de dvd wordt gebruikt, wordt verkocht om de dvd te kunnen bekostigen. 

Kijk voor alle manieren waarop je Greb kunt steunen op de speciale indiegogo website voor deze crowdfunding campagne: www.indiegogo.com/projects/bennygreb

En bekijk vooral ook de onderstaande video waarin Greb zijn verhaal zelf uit de doeken doet. 

zoeken
zoeken