Geert Teekens nieuwe drummer One in a Million

Artist news 14-02-2005 16:01

One in a Million heeft een nieuwe drummer gevonden in de persoon van Geert Teekens, bekend van de Dordtse band Bodar & The Bellboys.

Teekens neemt de plaats in van Bram van den Berg, die in december 2004 besloot te gaan drummen bij Krezip. Hij werd uitgekozen nadat One in a Million auditie hield in januari. Op musicfrom.nl vertelt zanger/gitarist Erik van Haaren:
"We hebben 'm aangenomen simpelweg omdat Geert de meest relaxte pik is en het beste binnen de band past."

Met One in a Millio zal Geert Teekens voor het eerst live te zien zijn op 6 maart tijdens het No Sleep Til Burg-festival in 013 te Tilburg. De nieuwe drummer is behoorlijk in zijn nopjes. Desgevraagd vertelt hij:

"Ik heb via e-mail contact gezocht. Er waren in totaal negen drummers, inclusief mijzelf, die auditie deden, en tot mijn grote plezier hebben ze mij uitgekozen. Ik ben nu zo'n anderhalf tot twee weken met ze aan het oefenen om de set erin te stampen. Studio-opnames en een nieuw album staan wel op de agenda, maar dat is vooral langere termijn. Eerst veel spelen om op elkaar in gespeeld te raken, zodat het allemaal weer hecht klinkt."

Geert is dus voortaan twee tot drie maal per week op pad met One in a Million, maar blijft daarnaast als drummer met Bodar & The Bellboys spelen. In eerste instantie wil Geert Teekens niet ophouden met 'zijn' Dortse band, te meer omdat het de laatste tijd behoorlijk goed gaat met deze formatie.

Bodar & The Bellboys namen gisteren, zondag 13 februari, hun eerste demo op: "Listen to Me". Hierop staat vier tracks die in één dag werden opgenomen in Studio ProSound in thuisstad Dordrecht.

zoeken
zoeken