Nieuwe drummer voor Helloween

Artist news 12-02-2005 16:35

De powermetalband Helloween heeft afscheid genomen van drummer Stefan Schwarzmann, zo blijkt uit een mededeling op de officiële website van de Duitse formatie.

De voormalige drummer van Running Wild en U.D.O. zat op de drumkruk tijdens de "Rabbit Don't Come Easy" wereldtournee, maar maakt niet langer deel uit van Helloween.

Gedurende de tour werd duidelijk dat Stefan en de rest van de band op persoonlijk vlak prima met elkaar overweg konden, maar in muzikaal opzicht van mening verschilden. Stefan Schwarzmann besloot daarop de band tijdens de preproductie van het nieuwe album uit de brand te helpen totdat een geschikte vervanger zich aanmeldde.

Die heeft Helloween inmiddels gevonden in de persoon van Dani Löble, bekend als drummer van Rawhead Rexx. Löble heeft inmiddels de meeste drumtrackss opgenomen van Helloweens opvolger van het album "Rabbit Don't Come Easy". Fans kunnen naast de kenmerkende Helloween-nummers en -arangementen "awe-inspiring loads of double-bass madness" verwachten op de komende release.
zoeken
zoeken