Intensieve brushesworkshop met Andy Gillmann

Schrijf je nu in voor de tweedaagse cursus in Düsseldorf

Artist news 02-12-2013 10:11

De kunst van het brushes spelen. Onder deze titel geeft Andy Tillman op 4 en 5 januari 2014 een tweedaagse intensieve workshop aan het Drummers Institute in Düsseldorf, Duitsland.

Met special guest Alfonso Garrido op cajon demonstreert de Duitse drummer, schrijver en slagwerkdocent Andy Gillman op 4 en 5 januari 2014 voor de achtste keer op rij diverse facetten van het spelen met brushes.

In een relaxte atmosfeer worden speltechnieken gepresenteerd en samen met de studenten beoefend. Extraatje is een cajonworkshop van twee uur op zondag de 5e. Garrido is in Duitsland bekend van de TV Total Band (pro 7).

Andy Gillmann studeerde in Duitsland bij jazzdrummer Peter Weiss en in Arnhem aan de Hogeschool voor de Kunsten bij René Creemers en Joop van Eerven. Hij publiceerde diverse lesmethodes over drummen in het algemeen, soleren en het spelen met brushes. Sinds de jaren negentig is hij als docent aangesloten bij het Drummers Institute in Düsseldorf.

Voor de brushesworkshop zijn instrumenten bij het Drummers Institute aanwezig. Je hoeft dus niet met je eigen drums te gaan slepen!

De workshop begint zaterdags 4 januari om 13:00 en duurt tot zondag 5, 16:00 uur. Kosten voor de workshop bedragen € 140,-  p.p. 

Aanmeldingen onder: andygillmann@t-online.de

Kijk hier naar een aflevering van Gillmanns serie over met brushes spelen op Youtube:

 

 

www.youtube.de

zoeken
zoeken