After Forever-drummer in ziekenhuis

Artist news 10-02-2005 09:58

André Borgman, bekend als drummer van Blind Justice en After Forever, ligt in het ziekenhuis bij te komen van een ingrijpende operatie.

Op de officiële website van After Forever geeft de band de volgende verklaring:
"We hebben slecht nieuws te melden. Onze vriend en drummer André is met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De artsen hebben kanker geconstateerd en hebben op 8 februari operatief een tumor verwijderd. De artsen zijn tevreden over het resultaat van de operatie."

In overleg met André en zijn vriendin Cris is besloten het optreden in de Heineken Music Hall van 11 februari aanstaande door te laten gaan. Dan staat een show met Imperia en Nightwish gepland. Ed Warby,vooral bekend als drummer van Gorefest, zal voor deze avond invallen voor André.

Als je André een hart onder de riem wilt steken, kun je een kaartje of briefje sturen naar André Borgman, Tromsöldreef 50, 3076 DL Rotterdam.

Degenen die naar de Heineken Music Hall gaan, kunnen een kaartje afgeven bij de merchandisestand. De crew van After Forever zorgt dan dat het bij André terecht komt. De muzikanten vervolgen op hun website:

"Wij rekenen op een karrevracht kaartjes en zullen jullie via de site op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen."

Vanaf deze plaats wenst Slagwerkwereld André van harte beterschap en veel sterkte toe!

zoeken
zoeken