Vinnie goes Canada

Artist news 07-02-2005 17:14

Sommige drummers kunnen en doen alles wat hun handen doet bewegen. Daarom vinden we Vinnie Colaiuta opeens terug op het nieuwe album 'It's Time' van de Canadese zanger Michael Bublé, zojuist uitgekomen bij Warner Music. Een slagvaardig album van deze nieuwe superzanger, die eindelijk toe is aan wereldfaam.

Maar niet alleen Vinnie is sessiedrummer op dit album, ook jazzdrummer Jeff Hamilton (o.a. Diana Krall) en percussionist Rafael Padilla zijn op het album te horen. Meteen een aantal namen die tot de grootsten der aarde behoren. Mede door hun diversiteit in muzikale interesse én kunnen. Zo berichtte slagwerkwereld.com recentelijk nog dat Vinnie Colaiuta de laatste cd van Megadeth heeft ingespeeld. Een smakelijke overstap voor drummers die Vinnie-fan zijn!

Het album staat bomvol uniek geïnterpreteerde klassiekers. De eerste single van 'It’s Time', ‘Feeling Good’, is de spectaculaire opener en herinnert aan de warme tijden van Nina Simone. In het Bossa Nova gespeelde ‘Quando, Quando, Quando’ zingt Nelly Furtado het duet met Michael. Misschien is de Big Band-like versie van ‘Can’t Buy Me Love’ (The Beatles) wel een van de hoogtepunten van het album.

Via de cd-pagina op slagwerkwereld.com kun je de cd bestellen, of je kunt hem natuurlijk gewoon even gaan halen bij de platenzaak op de hoek.
zoeken
zoeken