Nembrionic-drummer geeft update

Artist news 04-02-2005 16:38

Drummer Noel van Eersel, onder meer bekend als slagwerkwerker van Nembrionic, heeft een update gegeven van zijn huidige muzikale activiteiten.

Op het moment bevindt Van Eersel zich in de SAE studio's te Amsterdam. Daar neemt hij, samen met leden van de band Melechesh en enkele andere getalenteerde muzikanten, een eighties hard rock plaat op. Van Eersel vertelt:
"Het project heeft nog geen naam, dat wordt pas bedacht als het album af is. Naar verwachting is dat eind mei. De naam is ook bijzaak, het gaat tenslotte om de muziek!"

Naar eigen zeggen bestaan de songs uit typisch jaren tachtig hardrock ("net niet fout") en qua drumsound/speelstijl komt het in de buurt van Vinny Appice ("groot en layed back").

Ander nieuws rondom Van Eersel en Nembrionic: op vrijdag 25 februari is in de Melkweg te Amsterdam de DVD-presentatie van Osdorp Posse. Op deze dubbel-DVD is een groot hoofdstuk te zien over de samenwerking met "Nembrionic". Van Eersel:

"De DVD bevat unieke en interessante beelden van Nembrionic/Osdorp Posse-shows. Onder andere van Dynamo Open Air en Pinkpop. Bovendien bevat de release videoclips, interviews en meer."

De dubbel-DVD is vanaf maandag 28 februari verkrijgbaar bij de betere platenboer.

zoeken
zoeken