Mike Portnoy wordt Fates Warning-drummer

Artist news 18-01-2005 21:58

Niet Nick D'Virgilio, drummer en zanger van Spock's Beard, maar Dream Theater-drummer Mike Portnoy zal plaatsnemen achter de drumkit van Fates Warning tijdens hun show op het Headway Festival 2005.

Dat bericht de admin van het forum op MikePortnoy.com

Gisteren, 17 januari, plaatste Slagwerkwereld het bericht dat Fates Warning als headliner op het Headway Festival speelt. Wie de opgestapte drummer Mark Zonder zou vervangen, was toen nog speculeren. Nu blijkt Portnoy die taak op zich te nemen.

Het festival vindt dit jaar plaats op 3 april 2005. Het wordt de derde editie. Die zal, evenals voorgaande jaren, in P60 te Amstelveen plaatsvinden. Het festival werd in 2003 voor de eerste maal opgezet door Dennis Leeflang, die daarnaast als stagemanageer fungeerde. Op die eerste editie speelden bovendien Bumblefoot en Sun Caged, allebei met Leeflang achter de drumkit. Ook Freak Kitchen was toen van de partij.

Op 10 maart laten Bumblefoot en Freak Kitchen opnieuw van zich horen tijdens de "Heroes of Headway" avond. De show is bedoeld al een soort warm-up party voor het eigenlijke festival.
zoeken
zoeken