9de DrumDrieDaagse volgeboekt

Met Calixto Oviedo, Nils Fischer, Stefan Kruger, Michael Schack e.v.a.

Slagwerkkrant Plus 19-06-2010 23:17

In Slagwerkkrant van juli-augustus kondigen we aan dat je je nog kon inschrijven voor de DrumDrieDaagse in Den Haag, van 13 tot en met 15 augustus. Toen het blad al bij de drukker lag waren we opeens helemaal volgeboekt. Je kunt je nog wel op de reservelijst laten plaatsen. Meld je dan aan via www.drumdriedaagse.nl.

Ten opzichte van het vorige bericht op deze site moeten we meedelen dat Lucas van Merwijk helaas verhinderd is wegens andere verplichtingen. We hebben gelukkig een uitstekende vervanger gevonden in de Cubaanse drummer Calixto Oviedo. Hij was jarenlang slagwerker bij NG La Banda, en daar grondlegger van het timbadrummen. Verder is hij bekend van zijn spel bij de Afro-Cuban All Stars. Hij doet samen met Nils Fischer een clinic Afro-Cubaanse drums en percussie en is alle drie de dagen aanwezig om in de privégroepjes van zes personen les te geven.

De rest van het docententeam is nu ook definitief: Stefan Kruger (Zuco 103), Kim Weemhoff & Lars Nijman, Cesar Zuiderwijk, Ernst van Ee, Mark Eeftens, Rob Kramer, Olaf Fase, Fred Cohen, Matthijs de Ridder, Dennis Boxem, Erk Willemsen, Sarah Lavinia Feenstra, Gerben de Bruijn en Nynke Kollias. Michael Schack is onlangs nog aan dit team toegevoegd; hij zal ons inwijden in de geheimen van de elektronische drums.

De DrumDrieDaagse is een initiatief van Cesar Zuiderwijks Music Station en Slagwerkkrant. Het concept: twaalf oefenruimtes voor de lessen in kleine groepjes en de grote, gezellige cafézaal voor de clinics; een bevlogen groep docenten en 72 hongerige cursisten. Van vrijdagochtend tien uur tot zondagavond zeven uur ben je onder de pannen, of je nou beginner bent of gevorderd.

De deelnamekosten bedragen € 220,-, inclusief dagelijks een lunch, drie consumpties, korting op het vrijdagavondconcert en voor de zaterdagavond gratis toegang tot de jamsessie, waaraan je natuurlijk ook kunt meedoen. Meld je aan op www.drumdriedaagse.nl.

DrumDrieDaagse
www.drumdriedaagse.nl
vr-za-zo 13-14-15 augustus
Musicon/MusicStation, Den Haag
zoeken
zoeken