DrumDrieDaagse 2009

Schrijf je nu in!

Slagwerkkrant Plus 28-04-2009 22:53

De achtste DrumDrieDaagse, een initiatief van Cesar Zuiderwijks Music Station en Slagwerkkrant, komt er weer aan. De samenstelling van het docententeam nadert z’n voltooiing. Schrijf je nu in op Drumdriedaagse.nl, zodat je de kans niet misloopt je drie dagen onder te dompelen in dit altijd fantastische evenement.

De DrumDrieDaagse vindt dit jaar plaats op 14, 15 en 16 augustus 2009. In het Haagse Musicon kun je dan drie dagen drumlessen krijgen van onder andere Martijn Vink, Oscar Kraal, Cesar Zuiderwijk, Alaor Soares, Stef Broks, Ernst van Ee, Mark Eeftens, Rob Kramer, Olaf Fase, Fred Cohen, Matthijs de Ridder, Dennis Boxem, Erk Willemsen, Rudi Sibma, Sarah Lavinia Feenstra, Gerben de Bruin e.v.a.

Het beproefde concept blijft: twaalf oefenruimtes voor de lessen in kleine groepjes en de grote, gezellige cafézaal voor de clinics; een bevlogen groep docenten en 72 hongerige cursisten. Van vrijdagochtend tien uur tot zondagavond zeven uur ben je onder de pannen, of je nou beginner bent of gevorderd.

De deelnamekosten bedragen € 195,-, inclusief dagelijks een lunch, drie consumpties, korting op het vrijdagavondconcert en voor de zaterdagavond gratis toegang tot de jamsessie, waaraan je natuurlijk ook kunt meedoen (vorige jaren een enorm succes!).

Wil je er zeker van zijn dat je dit jaar een plekje hebt op de DrumDrieDaagse, meld je dan nu aan – vraag het inschrijfformulier aan (tel. 020 675 5308 of mail info@slagwerkkrant.nl) of vul het direct in op www.drumdriedaagse.nl.

DrumDrieDaagse
vr-za-zo 14-15-16 augustus
Musicon/MusicStation, Den Haag
zoeken
zoeken