Slagwerkkrant Postorders: dvd- en boekennieuws
Bestel online lesboeken en dvd’s
Slagwerkkrant Plus 24-12-2006 18:57
Slagwerkkrant Postorders. ‘s Morgens besteld, ’s middags gepost! Deze regel kan niet áltijd opgaan, maar dat geven we dan duidelijk aan. Probeer ’t maar eens, je zult versteld staan van onze service! De allerbeste lesboeken en de leerzaamste dvd’s vind je bij Slagwerkkrant Postorders. Door Tierolff Muziekcentrale.Online Bestellen
Klik hier om online te bestellen.
En raadpleeg onze ongelofelijk uitgebreide database.
De nieuwe catalogus
Onze 32 pagina’s dikke catalogus 2007 is bijgesloten bij de november-decembereditie van Slagwerkkrant. Je kunt ‘m hiernaast ook downloaden.

dvd-tip van de maand
Thomas Lang - Creative Coordination & Advanced Foot Technique 3dvd, 7 uur; A,B,C; € 49,50
De nieuwe dvd van Thomas Lang is uit en te bestellen bij Slagwerkkrant Postorders! Zijn vorige is de best verkochte drummers-dvd aller tijden; we keken dus reikhalzend uit naar deze nieuweling. Wat een mega-project is dit geworden! Drie dvd’s die bij elkaar zeven uur duren! Mind boggling! Hij begint zowaar stap voor stap rustig aan met van alles uit te leggen over coördiantie en voettechniek. Maar hij geeft vanzelfsprekend vanachter zijn gigantische kit ook een proeve van belachelijke technieken en grooves in rock, metal en fusion weg.

boekentip van de maand
Ruben van Rompaey - Methode Voor Darbuka, Deel 1 46p; A,B € 20,60
Op stemmig zachtgeel gedrukt papier biedt Neerlands expert op het gebied van Turkse percussie ons een zeer toegankelijke handleiding voor darbuka. Zoiets was er nog niet, en dat is een prettig gegeven, juist nu het instrument binnen percussieset-ups in opkomst is. Het lesboek is voorzien van voldoende foto’s om de technieken te kunnen ‘bekijken’. Het notenschrift is gelukkig in westerse notatie uitgeschreven. Twintig pagina’s over de gebruikte slagtechnieken, toegepast in grooves, worden gevolgd door authentieke ritmes voor darbuka en enkele solo’s. Een aanrader!
drummer links