Optreden Drumbassadors op DrumDrieDaagse

Vrij toegankelijk voor iedereen!

Slagwerkkrant Plus 09-08-2006 01:42

Op vrijdagavond 18 augustus geven de Drumbassadors een avondconcert tijdens de DrumDrieDaagse. Drumbassadors René Creemers en Wim de Vries zijn twee van de topdocenten tijdens de DrumDrieDaagse in Den Haag, georganiseerd door Music Station en Slagwerkkrant. Overdag geven zij de 72 deelnemers las, samen met nog elf andere drumleraren. 's Avonds is het podium van Musicon in Den Haag hun domein.

Op zaterdagavond 19 augustus is er een openbare supersessie o.l.v. gitarist/zanger van Marco Borsato, Ferry van Leeuwen, met o.a. Cesar Zuiderwijk op drums, plus deelnemers van de DrumDrieDaagse. Vorig jaar was deze sessie een grote happening.

De vijfde DrumDrieDaagse gaat vrijdag 18 augustus van start. Alle 72 deelnemers hebben zich ingeschreven. Mocht je op de reservelijst willen staan en nog kans maken mee te kunnen doen, stuur dan nu meteen het inschrijfformulier in. Je kunt ‘m hier downloaden. Gedurende dit DrumDrieDaagse-weekend geven de volgende docenten les: Cesar Zuiderwijk, René Creemers, Wim de Vries, Fred Cohen, Mark Eeftens, Rudi Sipma, Olaf Fase, Rob Kramer, Ernst van Ee, Koen Herfst, Matthijs de Ridder, Gerben de Bruijn en Erk Willemsen. Onlangs zijn aan deze groep leraren bovendien nog Stef Broks en Bruno Meeus toegevoegd om het gemis van de aanvankelijk aangekondigde Martijn Bosman op te vangen.

Het concert op vrijdagavond
toegang € 7,50, aanvang 21.00 uur

Supersessie met Ferry van Leeuwen op zaterdagavond
Ook toegankelijk voor iedereen, € 5,- entree.

De DrumDrieDaagse wordt mede mogelijk gemaakt door Pearl en Zildjian. Zie ook www.musicon.nl
zoeken
zoeken