Lean Robbemont - Storydrumming

Video bij het artikel in Slagwerkkrant 230

Slagwerkkrant Plus 23-06-2022 17:06

In de OPmaat van Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022) lees je een kort artikel over een nieuw project van Lean Robbemont: Storydrumming. Het mooie idee erachter lees je in het magazine. Hier op Slagwerkkrant kun je een audiovideo checken van de eerste aflevering van deze drumserie.

Dit is een extra web-item naar aanleiding van een artikel in Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022). Vanaf vrijdag 24 juni in de winkel. Of je kunt deze editie bestellen in onze webshop Muziekmagazines.nl. We sturen Slagwerkkrant op zonder verzendkosten.  

Onder het sympathieke motto ‘Only together we can create a beautiful world, starting by yourself’ begint Lean Robbemont een beweging die een platform biedt aan slagwerkers die hun eigen verhaal willen vertellen, zonder invloed of verwachtingen van buitenaf.

Onder de naam Storydrumming Productions zette hij een label op dat dit soort verhalen wil gaan publiceren en promoten. Natuurlijk geeft Robbemont zelf het goede voorbeeld met zijn First Story:Lees het volledige interview in Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022)
Vanaf 24 juni 2022 in de winkel
Of bestel ’m bij ons via Muziekmagazines.nl

 

 

zoeken
zoeken