Vladislav Ulasevich - drum-playthrough Jinjer's Copycat

Video bij het artikel in Slagwerkkrant 230

Slagwerkkrant Plus 23-06-2022 17:06

In nieuwsrubriek OPmaat van Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022) lees je een artikel over Oekraïense drummer Vladislav Ulasevich en de drie drum-playthroughs die hij maakte bij het nieuwe album van metalband Jinjer: "Wallflower". De eerste van de drie - voor de track "Copycat" - kun je hier op Slagwerkkrant Plus bekijken.

Dit is een extra web-item naar aanleiding van een artikel in Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022). Vanaf vrijdag 24 juni in de winkel. Of je kunt deze editie bestellen in onze webshop Muziekmagazines.nl. We sturen Slagwerkkrant op zonder verzendkosten.  

We schreven er onder meer over:
Over Vladislav Ulasevich kon je lezen in Slagwerkkrant 225 (sep-okt 2021). We deden toen een  interview met de drummer van Oekraïense metalsensatie Jinjer naar aanleiding van de release van hun album Wallflower (augustus 2021). Intussen is er natuurlijk ongelooflijk veel gebeurd en staat het leven van de bandleden volledig op z’n kop. De band moest tours in de VS en Zuid-Amerika cancellen vanwege het uitbreken van de oorlog, maar heeft nu toch een vrij uitgebreide Europese tour gepland (check hun site voor de data). Om een en ander kracht bij te zetten heeft Vladislav Ulasevich een drietal drum-playthroughs van nummers van de plaat opgenomen in een studio in Kiev. De eerste is Copycat.

  

 

Check voor meer info en tourdate's de site van de band Jinjer 


Lees het volledige artikel in Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022)
Vanaf 24 juni 2022 in de winkel
Of bestel ’m bij ons via Muziekmagazines.nl

zoeken
zoeken