Davy Deckmijn op de Hybrid Drums Experience, 11 mei, Amsterdam

Zornik, Peppers en hybride drums

Slagwerkkrant Plus 06-05-2022 11:05

In Slagwerkkrant 229, het mei-juni nummer van 2022, kun je een interview lezen met Zornik-drummer Davy Deckmijn. Daarin vertelt de Belg uitgebreid over zijn lange carrière met Zornik, zijn sessiewerk, zijn werk als drumleraar én zijn plannen voor de komende Hybrid Drums Experience op 11 mei in Amsterdam. Hier op Slagwerkkrant.nl zetten we een paar mooie video's met Davy op een rijtje. Daarnaast geven we je nog een keer de link naar zijn bijdrage in het 'Vergeet je werkgeheugen niet' verhaal.

Dit is een extra web-item naar aanleiding van een artikel in Slagwerkkrant 229 (mei-juni 2022). Vanaf vrijdag 22 april in de winkel. Of je kunt deze editie bestellen in onze webshop Muziekmagazines.nl. We sturen Slagwerkkrant op zonder verzendkosten. 

Hybrid Drums Experience 
woensdag 11 mei, 20.15 uur
Q
-Factory Amsterdam

TICKETS € 14,- (incl reserveringskosten) of € 7,- voor studenten/scholieren. Bestel je tickets bij Ticketmaster - klik hier.  

 

Davy Deckmijn is de drummer van Zornik, Tom Helsen en Will Knox. Hij verdiept zich al vele jaren in alles wat met hybride drummen te maken heeft. Op het Hybrid Drums Experience event demonstreert hij zijn aanpak bij de diverse projecten waarin hij actief is, bijvoorbeeld hoe hij Ableton sessions voorbereidt en hoe hij de SPD-SX inzet. Check deze video waarin hij laat zien hoe hij hybride drums toepast.
Davy: 'Ik ga drummers die nog niet zo goed weten wat ze met al die spullen moeten doen, laten zien hoe ze de eerste stapjes op elektronicagebied kunnen zetten.’


Zornik - Scared Of Yourself live @Pukkelpop 2015

Davy’s Roland Hybrid Drums Tour (2014)


Tom Helsen - Adelaide live (2015)

'Vergeet je werkgeheugen niet' - Davy's bijdrage aan het verhaal. 

Davy is een van de drie drummers op het Hybrid Drums Experience event, naast Pim Aarden en Zep.
Check meer over dit event elders op Slagwerkkrant.nl.  

Hybrid Drums Experience 
woensdag 11 mei, 20.15 uur - Q-Factory Amsterdam
TICKETS € 14,- (incl reserveringskosten) of € 7,- voor studenten/scholieren. Bestel je tickets bij Ticketmaster - klik hier.  

Q-Factory, Atlantisplein 1, Amsterdam
5 minuten lopen vanaf station Amsterdam Muiderpoort
Eronder parkeren: parkeergarage Oostpoort

Hybrid Drums Experience is een project van Slagwerkkrant, Interface, Musicmaker, Roland en Ableton. 

 

zoeken
zoeken