Cesar Zuiderwijk en Mario Goossens zij aan zij in Sloper

Twee drummers, twee gitaristen

Slagwerkkrant Plus 18-08-2021 22:22

Twee drummers in één band; The Allman Brothers hadden het ooit, ABBA en James Brown ook, maar twee uitgesproken drumpersoonlijkheden die de groovepartijen verdelen is best gewaagd. Cesar Zuiderwijk van Golden Earring en Mario Goossens van Triggerfinger durven het aan. Na gedenkwaardige optredens (onder meer op onze eigen DrumDrieDaagse) en de release van enkele losse tracks komt Sloper nu met hun officiële debuutalbum Pulverise. Het is een indrukwekkend statement van een hechte nieuwe rockband. Release: vrijdag 20 augustus 2021. Hier vind je voorproefjes en video's, waaronder het Rockpalast concert.

foto boven: Eurosonic - foto door Henk Veenstra
foto rechts door Hugo Thomassen

In Slagwerkkrant 225, sept-okt 2021, vind je een uitgebreid interview met Cesar en Mario. Nu uit en in de winkel! Ook te bestellen in onze webshop Muziekmagazines.nl. We sturen op zonder verzendkosten. 


Debuutalbum

Twee drummers in een kwartet. Om het harmonische en melodische evenwicht te herstellen zochten Cesar en Mario twee gitaristen. In Fabio Cannini en Peter Shoulder vonden ze de ideale balans. 

Tour
Sloper is niet zomaar een projectje tussendoor. Een tour door Nederland en België staat op de rol, en als het aan het viertal ligt, is dit nog maar het begin.

De band trad al op voor Rockpalast. Kijk hier het volledige concert. 

Op 13 augustus deed Sloper een bandworkshop tijdens de DrumDrieDaagse. Vorig jaar, toen de DrumDrieDaagse alleen virtueel was, deden Mario en Cesar samen een workshop. 

 

 

 

zoeken
zoeken