Thomas Lang's Big Drum Bonanza 2015 - extra foto's

Meer foto's en achtergronden bij het artikel in Slagwerkkrant 189

Slagwerkkrant Plus 07-08-2015 12:32

Heinz Kronberger bezocht in de VS Thomas Lang's Drum Bonanza 2015 en schreef voor ons in Slagwerkkrant 189 (sept-okt 2015) een mooi verslag met veel foto's. Lang niet alle foto's konden wij in dat artikel plaatsen, dus hier op Slagwerkkrant Plus presenteren we er nog een heel aantal, met nog wat korte achtergronden en bijschriften.
Met o.a. Gregg Bissonette, Chad Wackerman, Dave Elitch, Rich Redmond, Matt Garstka, Gergo Borlai, Tony Royster Jr. en Jim Keltner

 

In het artikel in Slagwerkkrant 189 schrijft Heinz:

'Het is opvallend hoe intensief deze week is en hoe bevlogen alle leraren zich inzetten voor het onderricht van de deelnemers. Wat een buitenkans om zoiets mee te kunnen maken! Elke dag wordt om 9 uur strak begonnen met de lessen, en na een korte middagpauze gaat het verder tot de avond, soms tot wel 22.30 uur. Elke leraar gaat uitgebreid in op de individuele ontwikkeling van de leerling, daagt deelnemers uit om dingen voor te spelen en geeft vervolgens gedetailleerde aanwijzingen, tips en verbeterpunten. Wanneer krijg je de kans om zo close samen te werken en op te trekken met zulke grote drummers?'

Bekijk hieronder de foto's met extra bijschriften. Je kunt ze ook hiernaast aanklikken onder Bekijk Alle 16 Foto's 

Gergo Borlai zocht met de deelnemers de grenzen op van wat zij nog konden behappen.

 

Maar ze gingen er wel voor!

 

Gregg Bissonette toonde zich een bevlogen en betrokken leraar.

 

Natuurlijk waren de deelnemers bijzonder geinteresseerd in de lessen van Thomas Lang zelf. Ze gingen er eens goed voor zitten.


Dave Elitch van The Mars Volta tijdens zijn intense drumles

 

Na zijn clinic speelde Tony Royster jr nog een spontaan sampleduet met gastheer Thomas Lang, die plaatsnam achter het keyboard!

 

’s Avonds werd in de Drum Channel Studios een paneldiscussie gehouden onder leiding van Drum Channel-directeur Don Lombardi, met onder anderen studiolegende Jim Keltner. Een leerzame en ook bijzonder gemoedelijke avond, waarbij de deelnemers veel opstaken over de ins outs van het studiodrummen.

 

Thomas Lang en Jim Keltner

 

Ook Chad Wackerman ging de diepte in met zijn leerlingen

 

Rich Redmond geeft een demonstratie shaken met attitude.

 

Bekijk het volledige artikel in Slagwerkkrant 189 (sept-okt 2015)!

zoeken
zoeken