Slagwerkkrant Events op komst

Jeff Hamilton, DrumDrieDaagse, Beenhouwerij, Trommelfruit,

Slagwerkkrant Plus 22-02-2013 17:02

De laatste maanden was Slagwerkkrant betrokken bij meerdere events, zoals de theatertours van De Beenhouwerij en Cesar Zuiderwijk en de Sandlane Sessions. Ook de komende maanden komt er weer van alles aan dat interessant is voor drummers en percussionisten.

 

 

Jeff Hamilton in Sandlane Sessions

Een van de allerbeste jazzdrummers ter wereld komt 11 maart naar Rijen om mee te doen aan de inmiddels vermaarde reeks Sandlane Sessions, een initiatief van Slagwerkkrant, Remo en Sandlane Recording Facilities. 

Ga naar het nieuwsbericht voor meer informatie.

Maart: 11, Sandlane Recording Facilities, Rijen

 

DrumDrieDaagse

Het loopt storm met de inschrijvingen voor de 12de DrumDrieDaagse met Roël Calister, Jimmy van den Nieuwenhuizen, Juan van Emmerloot, Koen Herfst e.v.a. We kunnen 72 deelnemers hebben, dus geef je vooral op!

Ga naar het nieuwsbericht voor meer informatie

Augustus: 9 t/m 11, Musicon, Den Haag

 

De Beenhouwerij

Het humoristisch spektakel Binnen Zonder Kloppen van slagwerkgroep De Beenhouwerij al gezien? Ze touren nog tot eind maart met deze voorstelling met hoogtepunten uit vijftien jaar theatershows. 

Ga naar het nieuwsbericht voor meer informatie

Tour: 21 februari t/m 14 maart

 

Cesar Zuiderwijk speelt Trommelfruit

Trommelfruit, de derde theatervoorstelling van Cesar Zuiderwijk, is aan z’n tweede seizoen bezig. In Slagwerkkrant Plus vind je de bespreking en een trailer van de voorstelling.

Ga naar het nieuwsbericht voor meer informatie

Tour: 1 maart t/m 24 mei

zoeken
zoeken