Carmine Appice levert gastbijdrage aan Moonstone

Carmine Appice levert gastbijdrage aan Moonstone

De toevoeging van drummer Carmine Appice is de laatste gastbijdrage aan het komende album van Moonstone, het muzikale project van de Italiaanse meestergitarist Matteo Filippini. .....meer »»

Mike Brissette nieuwe drummer Unheard

Drummer Dave Budbill is uit Unheard gezet en vervangen door Mike Brissette. .....meer »»

The 69 Eyes cancellen shows wegens ziekte drummer

De Finse gothic-metalband The 69 Eyes hebben wegens ziekte van drummer Jussi 69 noodgedwongen moeten afzeggen. .....meer »»

Carsten Schmerer verlaat Burden of Grief

Drummer Carsten Schmerer is vertrokken bij Burden of Grief. Wegen "persoonlijke redenen" heeft hij de Duitse death-/thrashmetalact verlaten......meer »»

Robin Bergh al weer weg bij Cellout

Het Zweedse Cellout en drummer Robin Bergh hebben besloten hun wegen te scheiden. De reden van het afscheid is niet duidelijk......meer »»

Tim Tomaselli terug bij Place of Skulls

Drummer Tim Tomaselli is terug bij Place of Skulls. Inmiddels heeft de groep uit Knoxville, Tennessee al twee shows gegeven met Tomaselli achter de kit......meer »»

Trail of Dead: nieuw album met nieuwe drummer

...And You Will Know Us By The Trail Of Dead, de groep met de langste bandnaam van het afgelopen decenium, heeft de opnames van het nieuwe album afgerond. .....meer »»

Carnal Forge-drummer met nieuwe groep de studio in

Stefan Westerberg, bekend als drummer van Carnal Forge en In Thy Dreams, gaat met zijn nieuwe groep World Below werken aan een tweede album......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken