van Merwijk tot Verdonk

van Merwijk tot Verdonk

Martin Verdonk en Lucas van Merwijk - Pearl Percussion Clinic

Op zondagmiddag 20 juni 2004 gaven Martin Verdonk en Lucas van Merwijk een Pearl Percussion Clinic in theater De Avenue in Venlo, in samenwerking met Stick 'n' Strings en BMI, de importeur v.....meer »»

The Accused: nieuw album en film in de maak

De legendarische 'splatter rockers' van The Accused zullen binnenkort starten met de opnames van hun nieuwe album......meer »»

Terugkeer van Nick Menza naar Megadeth?

Dave Mustaine, frontman van Megadeth, heeft een kopie van het nieuwe album "The System Has Failed" opgestuurd naar voormalig Megadeth-drummer Nick Menza. Dat schrijft Mustaine in een bericht op Megade.....meer »»

Marky Ramone: Johnny Ramone ligt niet op sterven

Marc Bell, beter bekend als Ramones-drummer Marky Ramone (zie foto), heeft eerdere verklaringen over gitarist en bandlid Johnny Ramone bijgesteld. .....meer »»

Finalisten Dutch Jazz Competition 2004 bekend

Bas & Clem Duo, ĎAs Guestsí Quartet, Kazoo, Koan, Rakia en Susanne Alt Quartet zijn genomineerd voor de finale van het meest toonaangevende jazzconcours van Nederland, de Dutch Jazz Competition. Juryl.....meer »»

Martijn van Iterson winnaar Bird Award

De Nederlandse gitarist/componist Martijn van Iterson mag zich dit jaar de winnaar van de Bird Award ĎArtist Deserving Wider Recognitioní noemen. Deze prijs, waarvan de uitreiking tijdens het North Se.....meer »»

AriŽn van Weesenbeek vertrokken bij Imperia

Imperia heeft een bezettingswisseling ondergaan. Drummer AriŽn van Weesenbeek en gitarist Henri Sattler hebben zich beiden gedistantieerd van de band en besloten zich weer helemaal te richten op God D.....meer »»

Give Up The Ghost uit elkaar

Na vier jaar en acht maanden heeft de Amerikaanse band Give Up The Ghost besloten te stoppen......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken