Metaldrummer covert Max Roach

Metaldrummer covert Max Roach

De Israelische metalband Salem legt de laatste hand aan een nieuw album. De schijf krijgt de titel "No Strings Attached" mee en komt naar verwachting uit in april via The End Records in de VS en via R.....meer »»

Vinnie Paul Signature Snare Drum

Vinnie Paul, drummer bij Pantera en Damageplan, heeft dankzij Pearl Drums sinds kort zijn eigen Vinnie Paul Signature Snare Drum......meer »»

Gory Blister tekent bij Nederlands label

De Italiaanse tech-deathmetalband Gory Blister heeft een deal gesloten met het Nederladnse platenlabel Mascot Records. Een eerste release van de formatie op dit nieuwe label staat gepland voor de zome.....meer »»

Eerste editie Raise Your Fist festival

Op zaterdag 26 maart vindt in het Podium te Hardenberg het eerste Raise Your Fist festival plaats......meer »»

Hermano-album binnenkort ook in VS

Hermano, de band met frontman John Garcia, voormalig zanger van Kuyss, brengt het meest recente album "Dare I Say..." ook in de VS uit......meer »»

Vinnie goes Canada

Sommige drummers kunnen en doen alles wat hun handen doet bewegen. Daarom vinden we Vinnie Colaiuta opeens terug op het nieuwe album 'It's Time' van de Canadese zanger Michael Bublé, zojuist uitgekome.....meer »»

Within Temptation op Sweden Rock Festival

De komst van Within Temptation op het Sweden Rock Festival is bevestigd......meer »»

Nieuwe toevoegingen Fury Fest 2005

De organisatoren van het Franse festival Fury Fest hebben enkele toevoegingen aan het programma bekend gemaakt......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken