InCorps Mega Clinic 2005

InCorps Mega Clinic 2005

Op zaterdag 9 april 2005 organiseert Incorps weer de jaarlijkse Mega Clinic. De editie 2005 vindt plaats op zaterdag 9 april in Middelburg. Er is een record aantal disciplines waaraan kan worden deelg.....meer »»

Geert Teekens nieuwe drummer One in a Million

One in a Million heeft een nieuwe drummer gevonden in de persoon van Geert Teekens, bekend van de Dordtse band Bodar & The Bellboys......meer »»

Pressure Festival maakt line-up bekend

Suicidal Tendencies, Napalm Death en Dew-Scented zijn enkele van de acts die op het Pressure Festival zullen schitteren......meer »»

Ray Charles grote winnaar Grammy Awards

Ray Charles heeft met zijn album 'Genius Loves Company' posthuum een Grammy Award in de wacht gesleept. De in 2004 overleden zanger is de grote winaar van de 47e Annual Grammy Awards, het grootste muz.....meer »»

Sten Svendheim weg bij Frantic Bleep

De Noorse band Frantic Bleep heeft afscheid genomen van drummer Sten Svendheim. Een waardige vervanger is inmiddels gevonden, al heeft de formatie nog geen naam genoemd......meer »»

Nieuw album Thanatos in de maak

Thanatos, de Nederlandse death-/thrashmetalveteranen met 'blastmaster' Yuri Rinkel achter de drumkit, zijn druk bezig met het schrijven van nummers voor een nieuw album......meer »»

Thanatos prepare new album

Long-running Dutch death/thrash metal band Thanatos, featuring blastmaster Yuri Rinkel behind the drum kit, are busy writing songs for a new album......meer »»

Justin Arman sessiedrummer voor Crisis

Justin Arman, 'independent artist' (zie foto), zal als sessiedrummer meespelen met de New Yorkse hardcoreband Crisis. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken