Ludwig kondigt Black Magic-snaredrums aan

Ludwig kondigt Black Magic-snaredrums aan

Nieuwe serie verschijnt in de herfst

Ludwig Drums heeft aankondigd deze herfst een nieuwe serie snaredrums op de markt te brengen: de Black Magic......meer »»

Trina Tuffy nieuwe drummer voor Kunvuk

Aussies vinden geschikte opvolger voor Felipe Cordoba

Kunvuk, de uit Sydney, Australia afkomstige 'technische groove metalband' heeft een nieuwe drummer gevonden: het betreft de 23-jarige Trina Tuffy. In hun welkomsverklaring schrijven de bandleden:.....meer »»

Tips and Tricks in samenwerking met Drumstation

Geeft jezelf een drumboost met Pimba's advies

Terug van vakantie en meteen aan de slag? Schrijf je dan NU in voor de Pimbadrums TAT-dag op zondag 31 augustus 2008......meer »»

Jason Sutter lanceert nieuwe band

Bandleden Chris Cornell beginnen Run Through The Desert

Jason Sutter, bekend als drummer van American Hi-Fi, Smash Mouth en Chris Cornell, is een nieuwe band gestart: Run Through The Desert. De bezetting bestaat verder uit Yogi Lonich (ex-Buckcherry, The W.....meer »»

Hot Chip kondigt nieuwe drummer aan

Leo Taylor nieuwe aanwinst voor Britse electropoppers?

De Britse electropopgroep Hot Chip heeft aangekondigd dat ze gebruik zullen maken van een nieuwe drummer voor het vierde album dat eind 2009 moet verschijnen......meer »»

Ortel Zomercarnaval van start

25 juli Battle of Drums

De 24e editie van Ortel Zomercarnaval gaat vanavond (20 juli) van start in de Rotterdamse binnenstad. Met de Battle of Drums op vrijdagavond en de Straatparade op zaterdag wentelt de stad zich twee da.....meer »»

Pleurisy gaat uit elkaar

Metalband vindt het na vijftien jaar welletjes

Drummer Edwin Nederkoorn en de andere bandleden van de Nederlandse metalband Pleurisy hebben na bijna vijftien jaar besloten om te stoppen......meer »»

Elvin Jones vodcast via Hudson Music

Eerste video van vijfdelige serie

Hudson Music heeft een vodcast beschikbaar gesteld van wijlen Elvin Jones, één van 's wereld meest vermaarde jazzdrummers......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken