Helderheid over Dillinger Escape Plan-drummer

Helderheid over Dillinger Escape Plan-drummer

"Gil is niet opgestapt en wij hebben 'm niet ontslagen"

Ben Weinman, gitarist van The Dillinger Escape Plan heeft korte metten gemaakt met de geruchten dat drummer Gil Sharone de band zou hebben verlaten. Aan het Britse magazine Kerrang! vertelt Ben:.....meer »»

Vader-drummer geswitcht naar Dimmu Borgir?

Adam Sierzega van Lost Soul genoemd als opvolger

Volgens de website van Meinl Cymbals is Vader-drummer Darek "Daray" Brzozowski tegenwoordig lid van Dimmu Borgir......meer »»

Roy Moonen nieuwe drummer Born From Pain

Nieuwe cd 'Survival' verschijnt in oktober/november

Roy Moonen, bekend als drummer van 37 Stabwoundz, is de nieuwe drummer van Born From Pain. Roy vervangt de geblesseerde Roel Klomp, die van artsen het advies heeft gekregen om te stoppen met het inten.....meer »»

Ed Breckenfeld introduceert 'Off The Record'

Lesmethode focust op de toppers in diverse stijlen

Wie beter wil leren drummen, ontkomt er niet aan om de grote meesters te bestuderen en te leren om datgene te spelen wat het beste bij de muziek past. Iedere muziekstijl vraagt immers om een eigen inv.....meer »»

Crossing Border 2008: eerste namen bekend

Nieuwe editie van literatuur- en muziekfestival

Het grootste literatuur- en muziekfestival van Europa, Crossing Border in Den Haag, heeft de eerste namen voor de editie van 2008 bekendgemaakt, waaronder Death Cab For Cutie, The Black Keys, Isobel C.....meer »»

Johan Van De Sijpe Memorial Foundation

Uniek uitwisselingsprogramma voor bekkenfanaten

Drummer Roy Dackus en enkel andere vrienden van de op 25 juni overleden drummer en bekkensmit Johan Van De Sijpe hebben samen met de achtergebleven familieleden het plan opgevat om de Johan Van De Sij.....meer »»

In memoriam: Steve Foley

Replacements-drummer overleden

Steve Foley, drummer van The Replacements in de laatste jaren van hun bestaan, is niet meer. Steve overleed op 24 augustus 2008 in zijn woonplaats Minneapolis......meer »»

Meinl-endorsement voor José J. Cortijo

Percussieprofessor kiest voor Meinl

José Cortijo, sinds 2003 percussieprofessor aan de Rijskuniversiteit voor muziek en uitvoerende kunst in Stuttgart, heeft een dubbele endorsementovereenkomst getekend met Meinl Percussion en Meinl Cym.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken