Drumstel van John Bonham geveild

Drumstel van John Bonham geveild

Vistalite spiral striping verkocht voor bijna € 25.000

Op een veiling in Londen heeft iemand op 4 september bijna € 25.000 neergeteld voor een drumstel van Led Zeppelin’s John Bonham. De (onbekende) koper is nu in het bezit van een vijfdelig Ludwig Vistal.....meer »»

Nieuwe Nickelback-cd verschijnt 17 november

Eerste single wordt If Today Was Your Last Day

De meervoudig platina rockers van Nickelback nemen momenteel een nieuw album op, de opvolger van de immens succesvolle release 'All The Right Reasons'. De band werkt momenteel in een studio in Vancouv.....meer »»

Nieuwe dvd van Living Colour op komst

'The Paris Concert' vanaf 11 november verkrijgbaar

Drummer Will Calhoun, gitarist Vernon Reid, bassist Doug Wimbish en zanger Corey Glover, beter bekend als Living Colour, brengen op 11 november een nieuwe dvd uit. De schijf, getiteld 'The Paris Conce.....meer »»

Slagwerkgroep Den Haag opent festival met opera

‘Verwacht wat je niet kunt verwachten’ is de insteek van de derde editie van het Haagse cultuurfestival Dag in de Branding. Daarmee is waarschijnlijk geen woord teveel gezegd. Het festival wordt zater.....meer »»

Open dag Bandcoaching en instrumentale lessen

14 september in MusicStation, Den Haag

Bandcoaching-organisatie Ready to Play organiseert samen met MusicStation, de muziekschool van Cesar Zuiderwijk, op zondagmiddag 14 september 2008 een open dag in Musicon. De open dag is voor gitarist.....meer »»

Steve Smith & Vital Information 25th anniversary special

Deel I: Setting up Steve's drums

2008 is het 25e jaar dat Steve Smith en zijn band Vital Information de wereld rondtouren. En zelfs voor een grote naam als Steve Smith is dat een hele grote prestatie. De '25th Anniversary Tour' brach.....meer »»

Phil Collins weer in Nederland?

Nieuwe frontman en drummer voor The Musical Box

Terwijl de echte Phil Collins voer voor de damesbladen is geworden (zijn dochter Joeley trouwde onlangs in Leiden), kunnen liefhebbers van de old school-Phil Collins binnenkort hun hart ophalen......meer »»

Rick Latham in Nederland

Clinics, workshops en privélessen

Rick Latham, auteur van het standaardwerk Advanced Funk Studies is medio september in Nederland. Je hebt een aantal kansen om hem te gaan bewonderen, en in Duiven kun je zelfs privéles krijgen van de .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken