Drumpraat Seizoen 4 - alle afleveringen tot nu toe: Mario Goossens, Juan van Emmerloot, Olaf Fase, Marco Prij, Sebastiaan Cornelissen

Sietse Huisman's videoserie - in samenwerking met Slagwerkkrant

Events 03-05-2024 10:05

Drumpraat, de online talkshow van Sietse Huisman, is bezig aan het vierde seizoen. Inmiddels staan er alweer vijf afleveringen online. Bekijk ze in dit artikel allemaal!

Met Slagwerkkrant zijn we partner van Drumpraat. 

MARK ESHUIS

ANDRE KEMP

BOB HOGENELST

MARIO GOOSSENS
De registratie van Drumpraat On Tour met Mario Goossens vanuit het Rockcafé in Sneek, 1 oktober 2023. Mario is drummer van Triggerfinger, Sloper en producer van tal van acts. 

JUAN VAN EMMERLOOT
Sietse Huisman gaat in S4 A4 in gesprek met Juan van Emmerloot. Juan werkt als Sonor en Meinl endorser met diverse nationale en internationale artiesten, onder anderen Snowy White, Walter Trout, Omar Dykes maar ook VOF de kunst, Laura Fygi en Waylon zijn zomaar wat namen waar deze veelzijdige drummer mee gewerkt heeft.

OLAF FASE
Check het inspirerende gesprek met duizendpoot Olaf Fase met natuurlijk als uitsmijter een mooi drumduet met interviewer (en topdrummer) Sietse. Olaf spreekt over zijn actuele projecten: Slagerij van Kampen, The Passion, maar ook zijn lesmateriaal (boek Drumfase) en het konakol-avontuur (indiase ritmes) komen ruim aan bod. Hoe implementeert hij creatieve ideeën en opvattingen in zijn eigen spel? 

MARCO PRIJ
De tweede aflevering van seizoen 4 draait om metal- en rockdrummer Marco Prij. Sietse Huisman laat hem o.a. vertellen over zijn bands Distilator en Cryptosis, over de metalscene, zijn double bass-techniek en zijn visie daarop. En er wordt lekker gedrumd! Een metaldrummer met een bijzondere feel! Check it out.

SEBASTIAAN CORNELISSEN
In de eerste aflevering zien we een boeiend gesprek van Sietse Huisman met Sebastiaan Cornelissen, een sprankelende solo van Sebastiaan op zijn zelfgebouwde drumset en tot slot een duogesprek op drums van Sietse en Sebastiaan. Sebastiaan Cornelissen is bekend van tal van formaties in het jazzfusion-idioom, soloalbums en de laatste tijd vooral met de band Tristan. Ze zijn net terug van een tournee door de UK en Duitsland en stonden in de zomer op North Sea Jazz.

 

zoeken
zoeken