Hans Eijkenaar komt naar de DrumDrieDaagse! 13-14-15 augustus 2021

De 20e DrumDrieDaagse kan doorgaan! Met clinics van Mario Goossens & Cesar Zuiderwijk, Simone Sou, Nicky Loman, René Spierings, Nicky Loman, Rick van Wort, René Spierings en lessen van tal van docenten: Koen Herfst, Olaf Fase e.v.a.

Events 24-06-2021 17:06

De 20ste editie van de DrumDrieDaagse vindt plaats van vrijdag 13 augustus tot en met zondag 15 augustus 2020. Gezien de huidige stappen in het openingsplan van de overheid kunnen we dit fantastische evenement daadwerkelijk gaan organiseren!

Je kan meedoen aan de DrumDrieDaagse als je een vaccinatiebewijs of een negatieve coronatest kan tonen. Een gratis test kan je binnen 40 uur van het evenement gratis doen bij een Testen voor Toegang locatie. De exacte procedure die daarvoor nodig is zullen we tijdig aan je doorgeven.

Iedereen die zich nu inschrijft krijgt snel bericht over deze voorwaarden.
Schrijf je nu in op www.drumdriedaagse.nl

Mocht de DrumDrieDaagse om wat voor reden dan ook toch geen doorgang kunnen vinden, dan wordt het deelnamegeld teruggestort. Dit geldt ook als je positief getest wordt vlak voor de DrumDrieDaagse. Maar het geldt niet als je om een andere reden tegen die tijd toch niet kan deelnemen.

Cesar Zuiderwijk en Slagwerkkrant organiseren de DrumDrieDaagse elk jaar weer met veel plezier! De 72 deelnemers krijgen tijdens die drie dagen van 10.00-18.00 uur 2 clinics per dag en 5 groepslessen per dag (6 personen in elk groepje) en ‘s avonds zijn er ook activiteiten. Dus zeker als je nog niet eerder hebt meegedaan aan de DrumDrieDaagse, grijp je kans!

Het inschrijfformulier vind je op www.drumdriedaagse.nl 

Tjdens drie dagen DrumDrieDaagse steek je ongelooflijk veel op, heb je heel veel lol met je mededeelnemers en docenten, en kun je daarna weer een jaar vooruit met de oefeningen en ideeën die je in die drie dagen hebt meegekregen.

De clinic line-up voor 2021: 
* Hans Eijkenaar (The Voice)
* Simone Sou (Chico Cesar, N.E.W.S)
* Mario Goossens (Triggerfinger, Sloper)
* Cesar Zuiderwijk (Golden Earring, Sloper)
* Nicky Loman (Candy Dulfer, Waylon)
* Rick van Wort (Nielson, Vreemde Kostgangers)
* René Spierings (Percossa)

En deze docenten: 
Koen Herfst, Olaf Fase, Mark Eeftens, Fred Cohen, Dennis Boxem, Gerben de Bruijn, Peter-Jan Eusman, Tim Koning, Rob Kramer, Erk Willemsen, en Sarah Lavinia Feenstra & The Smart. 

Mario Goossens en Koen Herfst 

DRIE DAGEN CLINICS EN DRUMLESSEN
De deelnameprijs voor de 3 dagen, inclusief het bijwonen van 6 clinics en 15 lessen in privégroepjes van 6 personen, gegeven door een 16-tal docenten, 3 lunches en 3 consumpties per dag is € 275,-. De factuur wordt in mei verzonden.

DrumDrieDaagse is een project van Slagwerkkrant en Cesar Zuiderwijks Music Station.

Mede mogelijk gemaakt door Keymusic. 

augustus: vr-za-zo 13-14-15, Musicon, Soestdijksekade 345, Den Haag
www.drumdriedaagse.nl 

 

zoeken
zoeken