Download Slagwerkkrant in App Store of via AKO Magworld
Voor iPad en iPhone - via AKO app ook voor Google Play, pc en mac
Muzieknieuws 28-06-2014 07:07
Slagwerkkrant biedt veel meer dan een blad alleen. We organiseren al sinds jaar en dag slagwerkevenementen, bijvoorbeeld. Maar ook op digitaal gebied hebben we bepaald niet stilgezeten. Al een paar jaar kun je de met video, audio en weblinks verrijkte Digitale Editie lezen op tablets en computers via de AKO Magworld app. Vanaf april 2014 zijn we ook verkijgbaar via Apple's App Store, voor iPad en iPhone. Daarnaast hebben we ook nog onze Youtube-, Spotify- en Soundcloudkanalen.

SLAGWERKKRANT NU OOK IN DE APP STORE
Voor iPad, iPhone en iPod Touch 

Slagwerkkrant was als Digitale Editie al een paar jaar verkrijgbaar in de AKO Magworld shop. Nu zijn we ook met onze eigen standalone app in de App Store verkrijgbaar.

De Digitale Editie van Slagwerkkrant kun je downloaden. Bij de meeste artikelen, interviews en workshops leveren we extra video, audio, slideshows of weblinks. In de Digitale Editie kun je die meteen aanklikken.

Download Slagwerkkrant uit de App Store
Slagwerkkrant nu in de App Store van Apple! Ga op je iPad, iPhone of iPodTouch naar de App Store en zoek naar 'Slagwerkkrant'. Je kan ook naar de de categorie ‘Kiosk’ in ‘Films en muziek’ zoeken naar ‘Slagwerkkrant’. 
Je kan ook meteen vanuit hier naar de juiste App Store pagina surfen. Klik hier.  

Download vervolgens de gratis app en koop een losse editie of neem meteen een abonnement. Als je een abonnement neemt (half jaar of heel jaar), dan krijg je de eerste editie gratis.

Je kan ook een gratis proefeditie nemen. Let wel op: je neemt dan 'officieel' een abonnement, maar als je de aangegeven procedure volgt wordt het geld niet afgeschreven.  

Download Slagwerkkrant uit de AKO Magworld shop
Voor alle tablets, pc en Mac
Download de AKO Magworld app uit de App Store of Google Play. Koop losse edities of neem een abonnement. Deze app is behalve voor iPad, ook geschikt voor Android tablets, maar is voor wie geen tablet heeft ook op de desktop of laptop als app binnen te halen.
Klik hier om de AKO Magworld app te downloaden, waarna je de edities kan kopen

Social Media
En je kunt dagelijks op de hoogte gehouden worden van al het slagwerknieuws via onze Facebook- en Twitter-pagina’s. Deze
attenderen je natuurlijk op nieuwe artikelen op Slagwerkwereld.com, maar
melden ook ander vrolijk en minder vrolijk nieuws.

Playlists
De meeste artikelen, zowel op papier als online, ondersteunen we weer met playlists op ons Youtube-kanaal, ons Spotify-kanaal en op de Soundcloud-pagina.

Duik er eens in! We zien jullie opmerkingen en suggesties over onze digitale media graag tegemoet!

Links naar de diverse digitale media van Slagwerkkrant
  AKO Spotify Youtube-kanaal SlagwerkkrantFacebook Pagina Slagwerkkrant Soundcloud Pagina Slagwerkkrant Twitter SlagwerkkrantDrumvideos OnDemand

Veel plezier ermee!