Vette prijzen in muzikantencontest 100% Af 08!
Wordt jouw demotrack afgemixt door Holger Schwedt?
Slagwerkkrant Plus 24-02-2008 22:32
100% Af 08 is een unieke contest; stuur je demotrack in en wie weet klinkt die straks beter dan je ooit had durven dromen dankzij de inspanningen van topproducer Holger Schwedt en mastering engineer Sander van der Heide. Je maakt bovendien kans op een schitterend prijzenpakket van Digidesign en M-Audio. Alle informatie is te vinden op de speciaal ervoor ingerichtte actie-website www.100procentaf.com.In 2006 organiseerde Interface, tijdschrift voor muzikanten en producers, voor het eerst de muzikantencontest 100% Af. De Nederlandse topproducer Attie Bauw en de vooraanstaande mastering engineer Sander van der Heide toverden een demotrack van de Hilversumse band I2B1 om in een professioneel klinkend nummer met radiopotentie. Interface volgde het proces op de voet en publiceerde een groot verhaal over de mix- en mastersessies.

Voor de editie van 2008 pakt Interface het samen met zustertijdschriften Gitarist en Slagwerkkrant en partners Digidesign en M-Audio nog grootser aan. Deelnemers maken kans op een mix- en mastersessie, ditmaal door respectievelijk:
  1. Holger Schwedt
    Bekend van zijn werk voor o.a. Blf, Van Velzen, Anouk, Within Temptation en Ren Froger.
  2. Sander van der Heide
    Golden Earring, Blf, Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Epica, UB40, De Dijk, Within Temptation en Kanes laatste single, Catwalk Criminal).
  3. Mark den Hartog zorgt voor voor een remix van de track
    o.a. bekend van de Supperclub Presents-mix-cds.

Je hebt dus uiteindelijk een klinkend gemasterde eindmix en een hippe remix in handen! En alsof dat nog niet genoeg is krijg je ook het audio/midi-productiepakket Digidesign M-Box2, de usb-midi-keyboardcontroller M-Audio Axiom49 en de M-Audio Sputnik buizenmicrofoon, met een totale waarde van 1409,-.

Naast deze hoofdprijs maken tien genomineerden ook kans op een Publieksprijs, die niet minder is dan het pakket aan Digidesign- en M-Audio-goodies dat hierboven wordt genoemd!

Wil je meedoen?
Natuurlijk wil je meedoen! Ga naar www.100procentaf.com, lees de voorwaarden en stuur je demo in! In Interface (editie 116, maart), Slagwerkkrant (editie 144, maart-april) en Gitarist (editie 204, maart) wordt ruimschoots aandacht besteed aan 100% Af 08.