Met je smoel op de cover van Slagwerkkrant!
Bied mee tot 1 januari via 3fm Serious Request
Slagwerkkrant Plus 21-12-2007 13:15
Slagwerkkrant, al 25 jaar het vakblad voor drummers en percussionisten in Nederland en Vlaanderen, steunt 3fm Serious Request. Dat doen we niet zomaar: speciaal voor 3fm en Wateraid komen we als Slagwerkkrant en Slagwerkwereld.com met een unieke actie: Bied mee tot 1 januari via 3fm Serious Request, en de hoogste bieder op deze veiling komt namelijk op de cover van de maart-april editie van Slagwerkkrant. Ja, zo simpel is het!Daarmee bedoelen we geen dummy, of speciaal gemaakte editie, maar gewoon een echte volledige Slagwerkkrant die in een oplage van 11.500 exemplaren bij al onze abonnees en in de kiosken in Nederland en Vlaanderen terechtkomt. De coverfoto wordt als vanzelfsprekend door een van onze vaste Slagwerkkrant-fotografen gemaakt. Iedereen mag meedoen, of je nu met je hele band geld bij elkaar legt, of dat je drumband of fanfare zit te springen om de broodnodige aandacht. Het gaat tenslotte om het goede doel.

Let op: de volledige opbrengst van deze veiling komt ten goede aan 3fm’s Serious Request.

Naast de coverfoto zal er natuurlijk ook in het blad de nodige aandacht zijn voor de veiling en het onderwerp op de cover.
De hoogste bieder komt niet alleen op de cover van Slagwerkkrant, maar krijgt ook nog een levenslang abonnement cadeau!

» Klik hier om direct naar de veiling te gaan!
(De veiling van dit item loopt tot 1 januari, 00.00 uur 2008.)

Als je wilt zien waar de Wateraid actie over gaat, klik dan hier.

Donderdag 20 december heeft Slagwerkkrant-redacteur Dennis Boxem de actie aangeboden bij het Glazen Huis in Den Haag. Daarmee is deze actie van start gegaan.
Klik hieronder op play en bekijk hoe Michael Schack en Dennis Boxem de actie aanboden bij het glazen huis van Studio Brussel.
Winkeliers en importeurs/fabrikanten zijn van harte welkom om mee te bieden, maar net als bij de advertenties binnenin het blad is het niet toegestaan om op de cover te stunten met prijzen voor bepaalde producten.

Slagwerkkrant januari-februari 2008
De nieuwe Slagwerkkrant komt er snel aan! Als de post rond deze kerstdagen goed meewerkt heb je 'm aanstaande zaterdag in de bus. Als je geen abonnement hebt ligt Slagwerkkrant direct na Kerst in de winkel. Met het dubbelinterview met de drummers van Alain Clark: Paul van Schaik en Steve Gadd (!), het langverwachte interview met Matt Chamberlain en natuurlijk heel veel tests van drums, bekkens en perucssie, plus heel veel nieuws.
» Klik hier om de volledige inhoud Slagwerkkrant te lezen.

Doe nog mee met de Grote Slagwerkkrant Giveaway tot 1 januari!
Doe ook mee aan de Grote 25 jaar Slagwerkkrant Giveaway. Het zijn echt ongelooflijke prijzen die je kunt winnen: de complete Yamaha-Sabian setup van Dave Weckl of de LP Custom Shop! Klik op de banner om mee te doen!
» Klik hier om het zelf te geloven.

drummer links