Slagwerkkrant Postorders Online
Bestel online lesboeken en dvd’s
Slagwerkkrant Plus 28-10-2006 13:52
Slagwerkkrant Postorders. ‘s Morgens besteld, ’s middags gepost! Deze regel kan niet áltijd opgaan, maar dat geven we dan duidelijk aan. Probeer ’t maar eens, je zult versteld staan van onze service! De allerbeste lesboeken en de leerzaamste dvd’s vind je bij Slagwerkkrant Postorders. Door Tierolff Muziekcentrale.Online Bestellen
Klik hier om online te bestellen.
En raadpleeg onze ongelofelijk uitgebreide database.
De nieuwe catalogus
Onze 32 pagina’s dikke catalogus 2007 is bijgesloten bij de november-decembereditie van Slagwerkkrant. Je kunt ‘m hiernaast ook downloaden.

dvd-tip van de maand
Horacio ‘El Negro’ Hernandez - Conversations In Clave; 126 min; C; € 38,10
Het ultieme boek over de integratie van Cubaanse percussieritmes in het drumsetspel is geschreven door Horacio Hernandez: Conversations in Clave. Hernandez is de verpersoonlijking van vergaand doorgevoerde onafhankelijkheid van de ledematen. Hij speelt net zo makkelijk een clave met zijn linkervoet (waarbij het pedaal een jamblock of koebel bespeelt), als dat hij soleert over een Cuba-ostinato die hij met louter voetenwerk neerlegt. Als je moeite hebt het notenwerk uit het boek te volgen, dan is er nu de dvd, waarmee je naadloos de patronen uit het boek volgt en rustig kan bestuderen hoe ‘El Negro’ het allemaal doet. Goed opgenomen en uitgewerkte dvd, met een paar leuke bonusclips.

boekentip van de maand
Adam Budofsky - The Drummer - 176p; € 42,85
Hét koffietafelboek voor drummers was er nog niet. Nu wel! Deze luxueus uitgevoerde hardcover is een heerlijk bladerboek dat je telkens weer oppakt om stukjes te lezen. Het bundelt artikelen over honderd jaar drummen. Na tien drummers tot drum gods te hebben uitgeroepen (van Gene Krupa tot Vinnie Colaiuta), worden alle stijlen van Early Jazz tot Hip-Hop behandeld. Een aanrader voor aanstaande verlanglijstjes!

Slagwerkkrant Postorders door Tierolff Muziekcentrale.
www.slagwerkkrantpostorders.nl 0165 541255
drummer links