U vraagt wij spelen - deel 101 - Cesar's Four Horizons

Video en extra partijen bij de cursus in Slagwerkkrant 204 en 205

Slagwerkkrant Plus 22-03-2018 12:03

Op hun vaste cursuspagina "U vraagt wij spelen" onderbreken Cesar en Olaf hun lopende serie Rudemonen voor iets speciaals. Voor Cesar's nieuwe mega-event Four Horizons - 2000 drummers aan zee, zijn namelijk 2000 drummers nodig die in staat zijn om die dag de (op zich eenvoudige) drumcomposities te spelen.
In Slagwerkkrant 204 (maart-april 2018) vind je de noten van de eerste twee stukken en hier op Slagwerkkrant Plus presenteren een derde partij. Ook vind je hier de pdf van de partijen die in Slagwerkkrant staan afgedrukt.
Bovendien speelt Olaf op de video alle partijen voor. Kun je het allemaal bijbenen? Geef je dan op voor Four Horizons en maak dit event mega!

 

Check ons speciale artikel over Four Horizons met meer info. Je kunt je daar ook aanmelden. Ook in onze rubriek Events (vanaf pagina 72 in het magazine) lees je alles over dit nieuwe mega-event van Cesar Zuiderwijk. Op de cursupagina schrijft hij over de partijen:

'Hier alvast een paar ritmes, zodat je kunt kijken of je dit kunt spelen. Binnenkort verschijnen op de Four Horizons-site de complete set partituren, waarvan je dan ook de geluidsfragmenten kunt downloaden (na inschrijving). Dit zijn natuurlijk niet de moeilijkste partijen, maar met 2.000 drummers klinkt het waanzinnig!'

 

 

Op de video hieronder speelt Olaf drie slagwerkcomposities voor het event Four Horizons/2000 drummers aan zee

 

De noten van het de eerste twee stukken vind je hieronder. Wil je een scherpe versie, download dan de pdf vanuit het download-icoon linksboven in dit artikel.  

 

 

Het nummer Suguda is inmiddels uitgekomen als de eerste single van Drum Demons, de nieuwe slagwerkgreop van Cesar Zuiderwijk en Koen Herfst. 

Luister hier: 

 

Dit zijn de noten van het derde stuk: Little B

En hierbij de noten die in Slagwerkkrant 205 gaan verschijnen van het nummer Ketjac. Ook te downloaden als pdf. 

 

Slagwerkkrant is natuurlijk partner van dit grootse evenement!

En jij kunt eraan meedoen!

Klik hier voor meer informatie en lees alles over dit grote slagwerkconcert. 

Klik hier voor het inschrijfformulier.

www.fourhorizons.nl 
www.2000drummersaanzee.nl 

zoeken
zoeken