Deckmijn, Goossens en Kraal in de studio

30 minuten groovy drumwerk met Carne Di Petto

Slagwerkkrant Plus 18-12-2014 16:30

Een paar maanden geleden doken Mario Goossens, Oscar Kraal en Davy Deckmijn op een vrije dag de studio in om eens te zien en horen wat daar uit zou komen. Het resultaat daarvan brengt het drietal uit onder de naam Carne Di Petto. De eersteling bevat slechts één track van 30 minuten vol stevige grooves, fijn rollende fills en flink wat studio-effecten.

Verwacht geen 30 minuten durende drumsolo, het is eerder een lekker doordreunende New Wave song waarin allerlei variaties en kleuren voorbij komen.  Het debuut heeft de titel 'Carne Da Cannone E Uno Italiano Alias Trucker' en is verkrijgbaar via ITunes voor het belachelijk lage bedrag van € 1,49 .Je kunt ook voor € 9,95 de Limited Edition versie bestellen via de website van Mario Goossens. Dan krijg je een ouderwets cassettebandje met daarop de track en een downloadcode voor de mp3's. Op het debuut staan twee verschillende versies van dezelfde track. Een daarvan heeft alleen drums, bij de andere zijn er ook synth-partijen toegevoegd.

Wij vroegen de heren tot slot of dit een eenmalig project was. Volgens Oscar Kraal komt er een vervolg zodra de agenda's het toelaten, maar als we vervolgens naar de agenda's van de drie heren kijken, moeten we toch de conclusie trekken dat dát misschien wel een tijdje op zich laat wachten. Meer informatie op www.mariogoossens.com

Beluister hieronder een 6 minuten durende teaser: 

 

zoeken
zoeken