Adams Drumworld Festival 2014 - Video: Warming up & Rudiments video's
Met Dave Lombardo, Raymond Herveille, Queen Cora Dunham, Chris Coleman, Juan van Emmerloot, Mees Riechelman, Adam Markó
Slagwerkkrant Plus 17-10-2014 10:10
Van het zeer geslaagde Drumworld Festival 2014 in Ittervoort maakten we op de dag zelf (zondag 16 september) al een uitgebreid verslag. En ook kun je nu online onze uitgebreide videoregistratie zien van de clinics (zie de link hieronder). Daarnaast hadden we backstage leuke video-interviews met alle clinicians. Aan elke drummer die optrad vroeg Slagwerkkrant-hoofdredacteur Mark van Schaick tips voor warming-up en favoriete rudiments. Bekijk die video's hieronder, en ga er even goed voor zitten: je krijgt een enorme lading nuttige adviezen van Chris Coleman, Dave Lombardo, Queen Cora Dunham, Juan van Emmerloot, Raymond Herveille, Adam Markó en Mees Riechelman.

Het Drumworld Festival kwam tot stand in samenwerking met Slagwerkkrant.

We beginnen met een compilatie van highlights uit onderstaande videoserie Warming up & Rudiments, met tips van de drummers van het Drumworld Festival 2014, zoals opgenomen door Slagwerkkrant. Daarna komen een voor een de volledige video's aan bod.

Elders op Slagwerkkrant.nl vind je registraties van de clinics zelf. Klik hier

Warming up & Rudiments, met Dave Lombardo - Raymond Herveille - Queen Cora Dunham - Chris Coleman - Juan van Emmerloot - Mees Riechelman - Adam Markó.

Dave Lombardo

 

Raymond Herveille

 
 
Queen Cora Dunham

 

 Chris Coleman

 

 Juan van Emmerloot


Mees Riechelman

 

Adam Markó

De videoregistraties van de clinics op het Drumworld Festival vind je elders op Slagwerkkrant.nl. Klik hier.

drummer links