Fotoreportage Adams Drummersfestival Diest
Met Ian Paice, Steve Ferrone, Rick van Wort, Karl Brazil en de Roland Demo band met Michael Schack en Femke Krone
Slagwerkkrant Plus 30-03-2014 10:57
Het is inmiddels een vaste gewoonte om op de zondag na de Musikmesse af te zakken naar Vlaanderen voor het Adams Drummersfestival. Ook dit jaar viel er meer dan genoeg te genieten. Dennis Boxem maakte een mooie fotoreportage.

Rick van Wort maakte op het Drummersfestival in Diest met zijn goed voorbereide clinic een heel goede indruk, gevolgd door een onwaarschijnlijk veelzijdige Karl Brazil op het hoofdpodium.

Ian Paice vertelde vooral veel anekdotes en dat zorgde ervoor dat het publiek tijdens de clinic van Steve Ferrone weer snakte naar het nodige drumwerk en daar ontbrak het helaas een beetje aan. Ook Ferrone bleek hoofdzakelijk op zijn praatstoel te zitten.

De dag werd afgesloten door de Roland Demo band die de ene na de andere klassieker de zaal in slingerde. Daarbij was er een hoofdrol weggelegd voor Michael Schack en Femke Krone die naast percussie ook een aantal zangpartijen voor haar rekening nam.

Volgend jaar graag weer! Voor nu: bekijk de fotoreportage!
Klik op de foto's in de linkerbalk en scroll erdoorheen.

Steve Ferrone

Het Drummersfestival werd georganiseerd door Adams Muziekcentrale/Adams Drumworld Diest en werd mede mogelijk gemaakt door Pop & Rock Atelier Diest, Roland en Slagwerkkrant.