Harrie Roelse met Taymir in beeld en geluid

Interview Taymir-drummer in Slagwerkkrant 181

Slagwerkkrant Plus 17-04-2014 17:04

Jongstleden oktober verscheen debuutalbum Phosphene van Taymir. Daarvoor al was de groep tot 3FM Serious Talent gebombardeerd, en nu gaat ze een druk festivalseizoen tegemoet. Troeven genoeg immers, zoals catchy liedjes en een drummer die je nooit meer vergeet als je hem eenmaal hebt zien spelen. Slagwerkkrant interviewde Harrie Roelse kort voor zijn groep voor het eerst naar Engeland zal vertrekken. Lees het in Slagwerkkrant 181 en pak de audio en video erbij!

‘Alles waar ik in mijn vorige bandje keihard en vruchteloos voor heb gestreden, valt hier zomaar op zijn plek.’ Aldus Harrie Roelse in Slagwerkkrant 181. Hij heeft het natuurlijk over Taymir, een jonge gitaarband van nu, met een geluid waar veel sixties in zit. In zijn interview vertelt Harrie over de fanfare in Zeeland, over de Herman Brood Academie, zijn muzieksmaak en zijn verzameling drums.

Ga de band vooral live zien om Harrie onversneden mee te maken. Hier speelt Taymir Aaaaah op Noorderslag 2014:

Taymir speelt Barely Legal van The Strokes op 3FM:

We hebben Phosphene bovendien toegevoegd aan de afspeellijst bij Slagwerkkrant 181. Klik hier om Taymir en de rest van de drummers uit deze editie te beluisteren.

zoeken
zoeken