Roger Taylor trailer Fun On Earth
Extra's bij het interview in Slagwerkkrant 179
Slagwerkkrant Plus 13-12-2013 22:12
In het interview in Slagwerkkrant 179 (jan-feb 2014) vertelt Roger Taylor vol enthousiasme over zijn nieuwe album "Fun On Earth" en de cd/dvd-box "The Lot" met zijn verzamelde solowerk. Hier op Slagwerkkrant plus kun je nog eens het interview teruglezen dat we met de Queen-drummer deden in 2008. Klik hiervoor op het pdf-icoontje onder Documenten. En bekijk hieronder ook de trailer bij Taylor's nieuwe soloalbum en een uitgebreid liveoptreden uit 2013 van vijf Queen-nummers door Brain May en Taylor in topvorm.

 

In het interview vertelt Roger Taylor over zijn rol als songwriter binnen Queen. Lees het complete artikel in Slagwerkkrant 179:   

"Ik mocht altijd een en later twee songs per album aanleveren. Prima hoor, maar ik was de enige die dag en nacht met componeren bezig was. (...) Mijn songs binnen Queen waren altijd al progressiever dan de andere. Een song als Fight From The Inside (News Of The World, 1990; red.) heb ik volledig in mijn eentje ingespeeld. Brian wist ik dat ik aardig gitaar kon spelen, maar toen hij mijn originele opname hoorde, zei hij meteen: ‘Hier hoef ik niets meer aan te doen."

 

Bekijk hier de (niet-officiele) trailer van Roger Taylor's nieuwe album Fun On Earth

 

Bekijk hier een uitgebreide video van het Pince's Trust Rock Gala 2013, waar Brain May en Roger Taylor 5 Queen-nummers uitvoeren met een allstarband (met onder meer Midge Ure, Tom Jones en Freddie Mercury-kloon Marc Martel). Taylor is al zingend en drummend in topvorm. 

drummer links