Slagwerkkrant Poll 2013: kies mee!
Pollformulier Slagwerkkrant/Slagwerkwereld.com Poll 2013
Slagwerkkrant Plus 18-06-2013 17:06
In de Poll van vorig jaar kozen de lezers van Slagwerkkrant en de bezoekers van Slagwerkwereld.com voor Mike Portnoy als #1 Drummer’s Drummer Wereld. Vond jij dat schandalig, of wil je juist dat Portnoy nog een jaar op 1 blijft staan? Verhef dan je stem. Net als vorig jaar en alle jaren daarvoor willen we van jou, de Slagwerkkrantlezer en Slagwerkwereld.com-bezoeker, weten wat je het beste vond van het afgelopen seizoen. Wie waren volgens jou de beste slagwerkers, de beste percussiegroepen, docenten en cd’s, en wat waren de allerbeste nieuwe slagwerkproducten? Laat het ons weten!


Klik hier en vul het pollformulier in

Slagwerkkrant schrijft sinds 1984 jaarlijks een populariteitspoll uit. Doe mee aan de Slagwerkkrant / Slagwerkwereld.com Poll 2013 door het formulier op deze website in te vullen. Kies jouw favorieten van afgelopen seizoen: drummers, percussionisten, evenementen, lesboeken, producten en nog heel veel meer.

Voor elke belangrijke muziekstijl hebben de redacties van Slagwerkkrant en Slagwerkwereld.com een aantal slagwerkers en producten genomineerd die in het afgelopen seizoen van zich deden spreken. Je hoeft je natuurlijk niet aan deze keuze te houden; de nominaties zijn uitsluitend bedoeld om je geheugen wat op te frissen. Let wel, het gaat erom wie volgens jou in de periode zomer 2012 tot zomer 2013 de beste, mooiste of indrukwekkendste prestaties leverden. 

Klik hier om de poll online in te vullen. Doe dat voor 24 juli. 

De uitslag wordt gepubliceerd in de volgende editie van Slagwerkkrant, het september-oktobernummer.