NAMM show 2013 - veel extra foto's!
Extra foto's en links bij het verslag in Slagwerkkrant 174
Slagwerkkrant Plus 22-02-2013 23:02
In Slagwerkkrant 174 (maart-april 2013) kun je genieten van ons jaarlijkse verslag van de NAMM show in L.A. Natuurlijk was er weer veel meer te zien dan we op acht pagina's kwijt konden. Kijk daarom verder in deze uitgebreide fotoserie. Ook vind je hier de links naar de uitgebreide dagkranten van de NAMM, de UpBeat Daily.
De NAMM show. Het is niet alleen de grootste muziekbeurs ter wereld, het is ook de gekste. Het kan zomaar gebeuren dat je, al lopend over de beurs, Stevie Wonder achter een drumstel ziet zitten, terwijl even verderop Vinnie Colaiuta, Abe Laboriel en Danny Carey de afgelopen week bespreken. Op een gegeven moment lopen we zelfs gewezen pornoster Jenna Jameson tegen het compleet verbouwde lijf, inclusief camerateam. Je zou af en toe denken dat die nieuwe producten maar bijzaak zijn.

Toch valt er ook dit jaar tussen alle sterren door genoeg te zien, al was er misschien wat minder productnieuws dan andere jaren. Met het oog op de crisis lijkt de tendens om een beetje te consolideren, en niet de markt te overspoelen met een stortvloed aan nieuwe producten. Wel is de algehele sfeer iets positiever dan vorig jaar. Het lijkt erop dat het dieptepunt van de crisis voorbij is en dat de muziekindustrie langzaam een beetje opkrabbelt. 

Lees het verslag in Slagwerkkrant 174 (maart-april 2013).

UpBeat Daily
Bekijk via de links hieronder de dagkranten van de NAMM, de UpBeat Daily, voor allerlei productnieuws van de beursvloer.

 

UpBeat Daily: Thursday, Jan. 24, 2013
Download the PDF
View the Digital Edition


UpBeat Daily: Friday, Jan. 25, 2013
Download the PDF
View the Digital Edition


UpBeat Daily: Saturday, Jan. 26, 2013
Download the PDF
View the Digital Edition


UpBeat Daily: Sunday, Jan. 27, 2013
Download the PDF
View the Digital Edition