Chris Dave videoregistratie en playlists
Live in de North Sea Jazz Club, Amsterdam
Slagwerkkrant Plus 14-12-2012 16:12
Hij is zonder twijfel de hipste drummer van dit moment. Chris ‘Daddy’ Dave speelde dit jaar veelvuldig in Nederland, met Robert Glasper, D’Angelo en ‘onze’ Alain Clark, maar telkens lukte het nét niet te om hem te spreken. Vlak voor zijn optreden met zijn eigen project The Drumheadz in de North Sea Jazz Club in Amsterdam lukte het dan toch. Lees het interview in Slagwerkkrant jan-feb 2013. In dit websiteartikel vind je videofragmenten van het concert, en video- en audioplaylists.

Slagwerkwereld.com maakte in de North Sea Jazz Club video-opnames, Slagwerkkrant stelde een vrijwel complete discografie samen van de albums waarop Chris Dave speelt en we hebben de beste YouTube-video's met Chris Dave geselecteerd en in een mooie playlist gezet.

Videofragmenten van concert Chris Dave and the Drumhedz in de North Sea Jazz Club

video player

Spotify-playlist
Luister naar de lange Spotify-playlist die Slagwerkkrant samenstelde, met vrijwel volledige discografie van Chris Dave, inclusief eerste track van het nieuwe Jose James album. Als je je abonneert op de playlist, krijg je in de toekomst ook alle updates op de lijst. 


YouTube-playlist
Bekijk de Youtube-playlist die Slagwerkkrant voor met meer dan 25 video’s, inclusief integraal concert met Robert Glasper. 

 

• Mixtape Stimulus
https://soundcloud.com/stimulus/3rd-1st-impression-preview 

drummer links