Slagwerkkrant 170 Playlist op Spotify

Beluister de muziek uit Slagwerkkrant juli-augustus 2012

Slagwerkkrant Plus 15-06-2012 07:06

Bij het verschijnen van elke editie Slagwerkkrant zetten we alle muziek die voorkomt in dat nummer in een playlist op het Slagwerkkrant Spotify-kanaal. Ook voor Slagwerkkrant 170 staat er weer een nieuwe playlist klaar met honderden tracks!

Met Spotify kun je muziekstreams beluisteren van ongeveer alle muziek die beschikbaar is. Slagwerkkrant heeft op Spotify een playlist aangemaakt met alle muziek waaraan in de editie van juli-augustus 2012 wordt gerefereerd.

Direct naar de Slagwerkkrant 170 Playlist, juli-augustus 2012, klik hier.

ALTIJD DE NIEUWSTE EDITIE IN JE PLAYLIST-LIJST?
Klik hier als je de nieuwste editie wilt beluisteren.
Als je subscribet op 'Slagwerkkrant nieuwste editie', staat de muziek van de nieuwste editie voortaan altijd in je eigen Spotify-voorkeurslijst.

SPOTIFY GEBRUIKEN
Je kunt de Spotify software gratis downloaden via www.spotify.com/nl. Ook het beluisteren van de miljoenen tracks die Spotify beschikbaar heeft, is gratis. Als je een maandelijkse fee betaalt, vermijd je de reclameboodschappen en kun je Spotify ook op je mobiele telefoon of tablet gebruiken.

Niet alle muziek die in deze editie van Slagwerkkrant wordt besproken is al officieel uit, en daarom ook nog niet op Spotify beschikbaar. Zodra deze tracks beschikbaar zijn, plaatsen we ze erbij.

Slagwerkkrant op Spotify
Slagwerkkrant kun je op Spotify als Friend toevoegen aan je People’s List door in het searchveld te zoeken op: spotify:user:slagwerkkrant.

Slagwerkkrant playlists
De Slagwerkkrant Playlists krijg je op Spotify direct te zien als je Friend bent. Dan hoef je alleen maar op Subscribe te klikken, en je kunt luisteren naar de muziek die staat in de actuele Slagwerkkrant-editie.

Heb je Spotify al geïnstalleerd op jouw computer? Klik hieronder op de actieve playlists om de muziek direct te beluisteren.

Klik hieronder voor de archieflijsten.

 

zoeken
zoeken