Nieuwe in-ears van Ears4U - ook optisch op maat

Test van de Stage-serie in Slagwerkkrant

Merknieuws 08-10-2020 07:10

Gehoorbescherming en volumebeperking worden steeds belangrijker in de muziekindustrie, en het aanbod aan in-earmonitors steeds groter. Het Nederlandse Ears4U introduceerde onlangs de Stage-serie: vier verschillende custom made in-ears met een uitgesproken sound en een bijna eindeloos aanbod aan finishes.

De hoge kwaliteit in-ears van Ears4U worden in Nederland gemaakt. Naast de pasvorm op maat, kan je nu ook het uiterlijk zelf bepalen. 

Het Nederlandse merk maakt al vele jaren met veel succes de Live-serie, en met de ervaring die ze daar opdeden werd de onlangs geïntroduceerde Stage-serie ontworpen. 

Stage-serie 
In vergelijking met de Ears4U biedt ook de Stage-reeks een overzichtelijk aanbod: vier modellen met verschillende specs variërend in prijs van € 768,- voor de meest eenvoudige tot € 1.138,- voor de meest uitgebreide variant. Om het kiezen makkelijker te maken, kun je voor het aanmeten grondig vergelijken.

Je eigen kleur en logo
Nu kun je ook je doppen met je relic Tele of sparkle Ludwig laten matchen. Ears4you heeft verschillende modellen met verschillende klankkleuren. Bands als Di-rect, Miss Montreal en Waylon gingen je al voor en het bedrijf biedt twee jaar garantie op de in-ear monitors. 

De kabel is vervangbaar en het meten gebeurt bij het bedrijf in Dieren. Op verzoek komen ze bij je langs of kun je zelf een afdruk van je oren aanleveren.

In Slagwerkkrant 220, nov-dec 2020 vind je een uitgebreide test van de Ears4U Stage in-ears

Fabrikant: www.ears4u.nl  

zoeken
zoeken