Programma Kaderock in Den Haag - zaterdag 1 juni
Mix van jong talent en gevestigde namen
Muzieknieuws 26-04-2019 18:04
Op zaterdag 1 juni kun je naar het grootste kleine festival van Nederland: Kaderock. Met een groot buitenpodium en een intiem binnenpodium biedt het festival een divers scala en muzikanten. Hoewel de naam enkel rock suggereert, is er ook genoeg te beleven voor liefhebbers van pop, blues, rap en elektronische muziek.

Foto boven: De Raggende Manne met Palli Gudmundsson

Al vierentwintig jaar wordt dit festival in en rondom Musicon te Den Haag georganiseerd op de eerste zaterdag van juni. De line-up is goed gevuld. Enkele van de opvallende namen zijn:

Cesar Zuiderwijk & The Clarks, Dawn Brothers met Rafael Schwiddessen op drums, de Hagenezen van Monomyth met drummer Sander Evers, de legendarische Raggende Manne met Palli Gudmundsson achter het drumstel, het duo Boskat met Fabian op drums en zang, The Depression Club heeft met Erik Kalma ook een zingende drummer, Disturbance heeft niemand minder dan Ome Jo op drums en bij Montis, Goudsmit & Directie zit niemand minder dan Cyril Directie, bekend van Kane, The Postmen en Hans Dulfer, achter het drumstel.

De snoeirharde funkers van Power To The Pipo worden in het ritme gehouden door Rob van Barschot en zijn verantwoordelijk voor de afsluiting van het Binnenpodium.

Bazzookas met Marcel van Gastel op drums produceren opzwepende disco -en ska en zijn dan ook de perfecte keuze om het buitenpodium af te sluiten.

Voor de prijs hoef je deze geweldige bands en drummers in elk geval niet te missen: de entree is € 2,50.

Meer info: kaderock.com